دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

پمپئو: ایران ویروس کرونا را به پنج کشور منتقل کرده است!

وزیر امور خارجه آمریکا در بیانیه ای دولت ایران را متهم کرد که ویروس جدید کرونا (کووید-۱۹) را به دست کم پنج کشور جهان انتقال داده است!
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۰۵ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 March 24
کد خبر: ۳۸۸۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛  «مایک پمپئو» وزیر خارجه آمریکا روز دوشنبه با انتشار یک بیانیه مدعی شد که دولت ایران ویروس کرونای جدید موسوم به کووید- ۱۹ را به دست کم پنج کشور در جهان منتقل کرده است!

 

در بیانیه مزبور، این بلندپایه ترین دیپلمات آمریکا بدون ذکر اسامی پنج کشور مورد اشاره خود مدعی شد: «واقعیت این است که در ماه فوریه، خط هوایی اصلی تروریستی ایران، ماهان ایر، دست کم ۵۵ پرواز میان تهران و چین انجام داد که این امر مردم ایران را بیش از پیش آلوده و مبتلا کرد. دست کم در پنج کشور خارجی، نخستین موارد ابتلا به ویروس کرونا به طور مستقیم از ایران وارد شده بودند، که جان میلیونها نفر دیگر را در خطر قرار دادند!»

 

پمپئو با نادیده انگاری عملکرد ضعیف دولت ترامپ در مواجهه با بحران کرونا در کشور خود، بر طبل اتهامات خود علیه ایران کوبید و مقامات تهران را به دروغگویی در اعلام شمار واقعی مبتلایان و قربانیان ویروس کووید- ۱۹ و همچنین اختصاص منابع مالی محدود ایران به تأمین مالی تروریسم متهم کرد!

 

وی در اینباره مدعی شد: «در حالیکه مقامات رژیم ایران خواستار وجوه مالی بیشتری هستند، ذکر این نکته ضروری است که از سال ۲۰۱۲ ایران بیش از ۱۶ میلیارد دلار برای عملیاتهای تروریستی در خارج از خاک خود هزینه کرده و از لغو تحریم ها تحت لوای برجام برای پر کردن خزانه نائبان خود بهره گرفته است!»

 

وی در ادامه ادعاهای بی پایه و اساس خود افزود: «مقامات رژیم [ایران] بیش از یک میلیارد یورو تخصیص یافته برای تجهیزات پزشکی را به سرقت بردند و به احتکار ماسکها، دستکشها، و سایر تجهیزات پزشکی برای فروش در بازار سیاه ادامه می دهند!»

 

وزیر خارجه آمریکا همچنین مدعی شد که تحریمهای آمریکا علیه ایران مشمول واردات کالاهای بشردوستانه نمی شود و اینکه «اسناد ایرانی نشان می دهد که شرکتهای بهداشتی این کشور قادر بوده اند کیتهای تشخیص کرونا را بدون مانعی از جانب تحریمهای آمریکا و از ماه ژانویه وارد کنند».

 

اظهارات بی پایه و به دور از واقعیت این دیپلمات آمریکایی یک هفته پس از آن صورت گرفت که دولتهای روسیه و چین دوشنبه گذشته در بیانیه هایی جداگانه از دولت آمریکا خواستند تا برای کمک به مقابله با شیوع ویروس کووید- ۱۹ از شدت تحریمها علیه ایران بکاهد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار